Länsi-Suomen Prosessivesi Oy, Kaarina

Kaarinan vastaanottopisteRasva- ja sadevesikaivojen puhdistus ja huolto sekä hiekkajätteet
Vastaanotamme, noudamme ja käsittelemme laitoksessamme elintarviketeollisuuden, kuntien ja ravitsemusliikkeiden jätevedet ja rasvalietteet.

Suoritamme myös omalla kalustollamme kaupunkien, kuntien, tielaitoksien ja taloyhtiöiden sadevesikaivojen tyhjennykset sekä kaivojen puhdistukset ja tarvittavat huoltotoimet.

Vastaanottopisteet


EURA: Loka-autoilijoiden rasva- ja jätelietteet sekä hiekkavesilietteet.

KAARINA: Paikallisten loka-autoilijoiden rasvalietteiden ja hiekkavesien vastaanotto.
Osoite Helsingintie 311, 21500 Kaarina (Piikkiön kunnan entinen jätevedenpuhdistamo).

SALO - LOHJA - RAUMA - KAARINA - JYVÄSKYLÄ: Rasvakaivolietteiden vastaanottopisteitä löytyy muun muassa Salosta, Lohjalta, Raumalta sekä Jyväskylästä. Kaarinan vastaanottopisteemme palvelee paikallisia loka-autoilijoita.

 

Rasvaliete, rasvakaivojäte

Elintarvikerasvaisten vesiseosten eli rasvalietteiden käsittelyssä lietteestä poistetaan kiintoaineet ja rasvat. Prosessissa eroteltu rasva hyötykäytetään biokaasulaitoksen energiantuotannossa.

Oma jätevedenpuhdistamo

Rasvalietteiden käsittelyprosessissa erotettu vesi johdetaan laitoksemme omaan jätevedenpuhdistamoon joka käsittelee kaikki prosessissa käytettävät jätevedet.

Hiekkajäte

Vastaanotamme kaikki sadevesikaivo- ja lakaisuhiekat sekä hiekkavesiseokset ja porakaivojen poraushiekat. Teiden lakaisu- ja viemärihiekat sisältävät orgaanista ja ne pitää käsitellä ennen lopullista sijoitusta.


© 2013 Länsi-Suomen Prosessivesi Oy